About my blog

Hans van Lint is AvL (Antonie van Leeuwenhoek) Professor Traffic Simulation and Computing at the Transport & Planning department, faculty of Civil Engineering and Geosciences. He's also director of education of the Msc TIL (Transport, Logistics and Infrastructure).

His other passion in life is music - check out the Dutch Genesis tribute band Squonk.

Links to Hans' profiles on Facebook and on LinkedIn!

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Work Experience

2013-now Antonie van Leeuwenhoek Professor Traffic simulation & Computing (tenured) at the Transport and Planning (T&P) Department, Faculty of Civil Engineering and Geosciences of the DUT. The Executive Board of the Delft University of Technology appoints AvL professorships to excellent, young researchers for their high international profile and superior research and teaching abilities.
2009-2013 Associate Professor Traffic Management (tenured) at the Transport and Planning (T&P) Department, Faculty of Civil Engineering and Geosciences of the DUT.
2004-2009 Assistant Professor Traffic Management (from 2008 tenured)
2001-2004 (PhD) Researcher (fixed-term) at the Transport and Planning (T&P) Department, Faculty of Civil Engineering and Geosciences of the DUT
2000-2001 Project Coordinator of the Regional Traffic Information Centre of the municipality of Rotterdam (fixed-term)
1999-2000 Project engineer at DHV Environment & Infrastructure, Amersfoort (fixed-term)
1997-1999 Programmer / Information analyst at I.T. Works, Delft (fixed-term)
Be Sociable, Share!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft