About my blog

Hans van Lint is AvL (Antonie van Leeuwenhoek) Professor Traffic Simulation and Computing at the Transport & Planning department, faculty of Civil Engineering and Geosciences. He's also director of education of the Msc TIL (Transport, Logistics and Infrastructure).

His other passion in life is music - check out the Dutch Genesis tribute band Squonk.

Links to Hans' profiles on Facebook and on LinkedIn!

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

The physics of traffic Jams – Flash lecture by Hans van Lint on the TU Delft Youtube channel

Check out my first flash lecture (recorded in June 2010) on traffic jams!

YouTube Preview Image
Be Sociable, Share!